Slett DAZO-kontoen din
1. Slik sletter du
- Logg på kontoen din her på nettstedet.
- Åpne Min konto › Konto og trykk på Slett kontoen.
- Bekreft med passordet ditt.
Hvis du vil, kan du skrive til privacy@dazoplayer.app fra e-postadressen til kontoen og be om sletting.
2. Dette slettes
- E-postadressen og passordet til kontoen.
- Enhetene som er koblet til kontoen (TV-ene går ut av kontoen; favorittene, listene og innstillingene blir på selve TV-en og sendes ikke til serveren).
- Premium på kontoen (det som gjenstår av den betalte perioden, går tapt).
3. Dette beholdes
Bare det loven krever at vi tar vare på, som betalingskvitteringer, så lenge loven krever. Ingenting av dette brukes til noe annet.
4. Før du sletter
Hvis du betaler via Google Play eller Amazon, må du si opp abonnementet der først: å slette kontoen stopper ikke belastningen fra butikken. På TV-ene fortsetter DAZO å fungere med gratisplanen.